Om mig

1/4

Mitt namn är Isabelle Füreder och det är jag som står bakom Sightly Dolls uppfödning och jag bor i norra Sverige, rättare sagt i den vackra kuststaden Luleå. 

Jag är 30 år gammal, har i dagsläget två jobb där jag arbetar som undersköterska inom hemsjukvården, samt med ekonomi och redovisning på ett privat företag.

Jag har alltid haft katter i mitt liv och min första ragdoll skaffade jag mig 2010. Vilken fantastisk katt och ras! 
Djur är min stora passion här i livet och de skulle jag inte kunna leva utan. Förutom katter så har jag haft en hund som blev drygt 13 år gammal och hållit på med hästar hela mitt liv där jag har tränat och tävlat i dressyr.

J
ag har varit väldigt aktiv i min kattklubb, Norrskenskatten. Där jag suttit med i styrelsen i 6 år men vid årsmötet 2019 klev jag av för att ge plats åt andra eldsjälar och kunna lägga min fritid på annat.
Jag har även gått en assistentutbildning i SVERAKS regi. Jag tycker det är roligt att kunna lära mig mer om kattutställning och älskar att engagera mig och utveckla saker.
Uppfödning är väldigt roligt men det är mycket att tänka på med all genetik som ligger bakom.
Jag är evigt tacksam att jag fått lära känna så många likasinnade människor tack vare katterna.
Det är mysigt att åka på resor tillsammans och peppa varandra på utställningar land och rike runt, åka på föreläsningar tillsammans eller bara umgås med ett glas vin.